Privacy verklaring

Meijer Vasteplantenkwekerij respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens kan Meijer Vasteplantenkwekerij hiertoe overgaan.

  • Dit privacyreglement is van toepassing op alle activiteiten van Meijer Vasteplantenkwekerij. Door toestemming te geven en gebruik te maken van de diensten die Meijer Vasteplantenkwekerij u aanbiedt gaat u akkoord met de voorwaarden zoals die in dit reglement zijn opgenomen.

Nieuwsbrieven
Wij versturen geen nieuwsbrieven en hebben ook geen mogelijkheid om daarvoor ingeschreven te worden.

Meijer Vasteplantenkwekerij gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoonnummer nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Meijer Vasteplantenkwekerij zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op.
  • Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons dat laten weten door ons een email te sturen of u kunt zelf met één druk op de knop uw account inclusief alle data verwijderen bij “mijn account”.
  • Als u bij Meijer Vasteplantenkwekerij een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens. In uw Meijer Vasteplantenkwekerij account slaan we informatie met uw toestemming op zoals uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, en aflevergegevens, zodat u deze niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.

Meijer Vasteplantenkwekerij verkoopt uw gegevens niet
Meijer Vasteplantenkwekerij zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden ( accountant, vervoerder) zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Meijer Vasteplantenkwekerij
Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan.
Onze website software heeft altijd de meest recente updates en de best mogelijke beveiligings opties om dit te bewerkstelligen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Meijer Vasteplantenkwekerij, dan kunt u ons een email sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.Uw ip adres is: 3.235.65.220
Copyright © 2003-2022 Meijer Vasteplantenkwekerij - Gebr. Meijer Hoveniers